JAKE Bottenpansar JPPT2

Valtra M-serie
med plasttank och/eller batteribox av plast

JAKE Bottenpansar (JPPT2) för Valtra M-serien är anpassad för traktorer utrustade med plasttank och/eller batteribox av plast. Det spelar ingen roll om det finns en tryckluftstank eller inte. Bottenpansaren skyddar kabinbottnen, bränsletanken, batteriboxen och eventuell tryckluftstank. JAKE Bottenpansar monteras med JAKE Hjälpram. Om du inte har en JAKE Montagesats kan du beställa hjälpramen tillsammans med bottenpansaren.

JAKE Bottenpansar + Hjälpramen JPPT2-AR, 3D-bild (pdf)


JAKE Bottenpansar JPPT2

Valtra M-serie
med batteribox av plast utan plasttank

JAKE Bottenpansar (JPPT2) Valtra M-serien är anpassad för traktorer som har batteribox av plast men inte bränsletank av plast. Det spelar ingen roll om det finns en tryckluftstank eller inte. Bottenpansaren skyddar kabinbottnen, bränsletanken, batteriboxen och eventuell tryckluftstank. JAKE Bottenpansar monteras med JAKE Hjälpram. Om du inte har en JAKE Montagesats kan du beställa hjälpramen tillsammans med pansaren.


JAKE Bottenpansar JPPT1 

Valtra M-serie
för fordon utan plasttank, utan batteribox av
plast och utan tryckluftstank

JAKE Bottenpansar (JPPT1) Valtra M-serien är anpassad för traktorer som varken har tryckluftstank, batteribox eller bränsletank av plast. Bottenpansaren skyddar kabinbottnen. JAKE Bottenpansar monteras med JAKE Hjälpram. Om du inte har en JAKE Montagesats kan du beställa hjälpramen tillsammans med bottenpansar.

JAKE Bottenpansar + Hjälpram JPPT1-AR, 3D-bild (pdf)